Terug naar portfolio

Elektrotechnische installatie 7 woningen en 10 appartementen Vathorst Amersfoort

In dit project hebben wij bij zeven woningen en tien appartementen uitgebreide elektrische installaties geleverd en gemonteerd. Elke woning is voorzien van hoogwaardig schakelmateriaal, waaronder: Schneider Merten, Gira en Busch Jaeger. Naast deze standaardinstallaties hebben we in twee woningen ook een geavanceerde KNX-installatie gerealiseerd, waarmee bewoners de verlichting, zonwering en klimaatbeheersing efficiënt kunnen aansturen.

Daarnaast zijn alle woningen uitgerust met zonnepanelen, waardoor energie-efficiëntie een belangrijk aandachtspunt is in dit project. Voor de appartementen zijn vergelijkbare elektrische installaties uitgevoerd, inclusief brandtechnische voorzieningen, zoals: rookmelders en vrijloopdeurdrangers. Ook hier zijn zonnepanelen geïnstalleerd, wat bijdraagt aan een duurzame energievoorziening.

In de algemene ruimtes en parkeergarages van de appartementen zijn verlichtingsoplossingen aangebracht, aangestuurd door bewegingsmelders en schemerschakelaars, evenals een wegdekverwarming voor de parkeerkelder.

Dit project laat zien hoe wij maatwerkoplossingen bieden die moderne technologieën combineren met praktische, energiebesparende maatregelen.